Projekti i programiProjekat ,,RIZIKO 2019“

25.09.2019

Dragi studenti pozivamo vas na edukaciju u okviru realizacije projekta ,,Riziko 2019“ koji je osmišljen u saradnji Instituta za onkologiju Vojvodine, Zavoda za zdravstvenu zaštitu studenata Novi Sad i Gradske uprave za zdravstvo Grada Novog Sada.

»

Vršnjačka savetovališta u studentskim domovima “Kafe savetovalište2018. “

16.03.2018
Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata Novi Sad, realizuje projekat Vršnjačka savetovališta u studentskim domovima “Kafe savetovalište2018. “, pod pokroviteljstvom Gradske uprave za zdravstvo Grada Novog Sada, u cilju edukacije i informisanje studenata o zdravlju van zdravstvene ustanove, na njima prihvatljivom mestu u prostorijama „Kafe Savetovališta“.

»

„Pravilnu ishranu biramo mi - tako ćemo biti zdraviji “

16.03.2018
Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata Novi Sad, realizuje projekat „Pravilnu ishranu biramo mi - tako ćemo biti zdraviji “, pod pokroviteljstvom Gradske uprave za zdravstvo Grada Novog Sada, u cilju informisanosti studenata o značaju principa pravilne ishrane i promocije zdravih stilova života.

»

„Ako želiš da znaš – dođi da se testiraš “

16.03.2018
Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata Novi Sad, realizuje projekat „Ako želiš da znaš – dođi da se testiraš “, pod pokroviteljstvom Gradske uprave za zdravstvo Grada Novog Sada, u cilju promocije i informisanosti studenata o DPST-u, dobrovoljnom, poverljivom savetovanju i testiranju na Hiv i Hepatitse B i C.

»

Kretanjem do zdravlja

16.03.2018

Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata Novi Sad, realizuje projekat „Kretanjem do zdravlja“, pod pokroviteljstvom Gradske uprave za zdravstvo Grada Novog Sada.

 

»

Volonter za zdravlje

04.11.2017
Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata je realizovao projekat: „Volonter za zdravlje“  uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu. Cilj ovog projekta je da se mladi osnaže i motivišu za provođenje slobodnog vremena u volonterskim aktivnostima.

»

Četkica za zdravlje

04.11.2017
„Četkica za zdravlje je projekat koji je Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata Novi Sad pokrenuo povodom Nedelje oralnog zdravlja, koja se održala od 15 – 21. maja.

»

Ne komplikuj – reaguj!

04.11.2017
„Ne komplikuj – reaguj!“ je projekat čiji je cilj obeležavanje 26. juna, Međunarodnog dana protiv zloupotrebe i krijumčarenja droga.

»

Aktuelnosti/Projekti i programi

Pretraga


Arhiva


Podelite informaciju