Slide background
 • Четкица за здравље

  Четкица за здравље

  „Четкица за здравље је пројекат који је Завод за здравствену заштиту студената Нови Сад покренуо поводом Недеље оралног здравља, која се одржала од 15 – 21. маја. Том приликом су студенти свакодневно у склопу систематских прегледа могли да чују како могу да унапреде своје орално здравље, али и да превенирају болести уста, зуба и десни.

 • Не компликуј – реагуј!

  Не компликуј – реагуј!

  „Не компликуј – реагуј!“ је пројекат чији је циљ обележавање 26. јуна, Међународног дана против злоупотребе и кријумчарења дрога. Ово је први пут да је Завод за здравствену заштиту студената обележио овај датум и намеравамо да то постане традиција. Овогодишња тема су биле такозване „нове дроге“ односно дроге које се у последње време највише конзумирају.

 • Волонтер за здравље

  Волонтер за здравље

  Завод за здравствену заштиту студената је реализовао пројекат: „Волонтер за здравље“  уз подршку Покрајинског секретаријата за спорт и омладину. Циљ овог пројекта је да се млади оснаже и мотивишу за провођење слободног времена у волонтерским активностима. Волонтеризам омогућава младима  развијање вештина, као и стицање нових познанстава. Поред тога волонтеризам даје прилику да се утиче позитивно

Сарадници